Mata med data!

Golvlampa - viktig ljuspunkt i tillvaron


skrivet den 07 jan av Kent, klockan:09:21

Jag behöver en golvlampa. Det insåg jag när vi köpte ny soffa härförleden. Men nu kommer mitt problem; det finns för många snygga golvlampor! Jag visste väl egentligen detta innan eftersom min motr har varit på jakt efter den perfekta golvlampan i säkert två år, men jag trodde nog mest att det var för att hon är så kräsen och har svårt för att bestämma sig. Men så är inte fallet. Det finns helt enkelt för många golvlampor! Jag surfade runt lite och kolla bara här på ljustema.se, det finns ju i alla storlekar, former, färger och stilar.

Nu har jag i alla fall bestämt mig för att min golvlampa inte ska vara i färg, och att den ska vara multifunktionell. Som den här ifrån ljustema.se. Vi hade en liknande bakom soffan när jag växte upp: 

En sådan golvlampa ger både allmänt ljus och mysigt. Den vi hade gick att tända en lampa i taget eller alla. Men det var inte riktigt den stilen som jag tänkte mig. Vår soffa är ganska rund i sin form och då tänker jag att det vore snyggt med något kantigare och mer avant garde. Som den här:

Nä, detta med att köpa golvlampa gör mig galen! Det kommer sluta med att jag också står där om två år, lamplös,  precis som mor. Fast nu har hon faktiskt hittat en, så jakten på den perfekta golvlampan är tydligen inte lönlös!
Tills nästa gång!
/Kent


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed