Mata med data!

Ofantliga mängder med data


skrivet den 04 aug av Tomas, klockan:22:57
I framtiden när i stort sett alla elektroniska prylar vi har kommer vara uppkopplade kommer oftantliga mängder data att skapas. Denna data kan analyseras av vissa företag för att ta reda på personlig information om dig eller din familj, ganska skrämmande, eller hur? Detta kommer givetvis ställa stora krav på tillverkarna av elektronik som är uppkopplad på nätet så att data lämnas ut i onödan och dessutom att data in kommer i fel händer. Själv ser fram mot att kunna se hela mitt hem via internet i min mobiltelefon, jag har redan nu en övervakningskamera hemma så jag kan spana in så att allt ser bra ut hemma. Jag älskar prylar så nästa gång jag köper ett kylskåp så ska jag givetvis skaffa ett som man kan koppla upp på nätet :). Frugan kanske inte tycker det är lika kul, men va sjutton det är ju så djäkla lattjo med sådana prylar :).

Läs lite mer om ämnet på IDG, nu ska det sovas här, jag ska upp och jobba imorgon bitti!

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed