Mata med data!

Powerbank/nödladdare - räddar mitt bloggande


skrivet den 07 jun av Kent, klockan:11:34

Jag brukar ofta i min blogg lyfta produkter och hylla det jag tycker är värt att hylla, vilket jag tror uppskattas hos er. 
Men för att jag ska ha möjlighet att hålla mitt bloggande vid liv räddar behövs det att min powerbank/nödladdare fungerar som det ska. Min käraste powerbank/nödladdare du har räddat många tågresor och bussresor utan batteri, vilken tur att jag har dig. jag drivs av att göra lyckade affärer och hitta produkter som verkligen påverkar min vardag positivt, detta är verkligen ett köp som fyller båda dessa kriterier. 

Vad bör man tänka på när man ska köpa en powerbank/nödladdare?
- Att den täcker ditt behov

Alla powerbank/nödladdare ser olika ut och har olika egenskaper, de större brukar ha mer kräm(mAh) än de mindre. När du ska ha den till en dator bör du hitta en powerbank med mer mAh, den som jag använder i dagsläget har 11 000 mAh. Om du behöver den till en smartphone och en Pokémon-jakt så skulle jag rekommendera en smidigare powerbank med lägre mAh.

Såhär kan de se ut:

 

Powebank/nödladdare

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed