Mata med data!

Wikileaks gör mig vetgirig


skrivet den 08 dec av Tomas, klockan:18:29

Wikileaks gör mig ordentligt vetgirig, man får lust att tanka ner vartenda dokument och snoka! Det är dock på tok för mycket för att man skall orka med att göra det på egen hand så jag nöjer mig med att gotta mig i det som dyker upp i TV och tidningar. Bra är det dock att dessa dokument kommer fram, att det finns vissa politiker och andra som blir upprörda visar bara att de inte har rent mjöl i påsen. Dock finns ju risken att Wikileaks gör att vissa länder får för sig att de skall begränsa/filtrera tillgången till Internet, jag är dock övertygad om att det är lönlöst. Sanningen kommer fram för eller senare ändå. Det som skrämmer mig lite granna är dock att det finns gott om människor som lyssnar på pratet om censur och tycker det verkar bra, jag förstår inte riktigt hur man tänker då..... En sak är säker, att begränsa friheten på Internet blir inte lätt för de som vill göra det, hackare världen över är vetgiriga och kommer arbeta hårt för att motverka censur och annan idioti. Ett exempel på detta kan man läsa om på IDG....


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed